Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια στη Στούπα Μεσσηνίας 20 μέτρα απο τη θάλασσα  ( έλεγχος διαθεσιμότητας )

 • apartment01
 • apartment02
 • apartment03
 • apartment04
 • location01
 • location02
 • location03
 • location04
 • cafe01
 • magmashop01
 • location05
 • location06

Πλήρης ανακαίνιση

Πρόσφατα ανακαινίσαμε όλα τα δωμάτια μας με νέα έπιπλα και συσκευές, για να έχετε μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Διακοπές στη Νότια Πελοπόννησο

Η νότια πελοπόννησος είναι εκπληκτική. H Καρδαμύλη είναι ενα πολυ ωραίο και γραφικο χωριό. Για μπανιο μία πολύ ωραία παραλία είναι στο φαραγγι του Φονεα λιγο πριν απο τη Στουπα. Κοντά στην Καρδαμύλη υπάρχει ένα πάρα πολύ ομορφο χωριό ο Άγιος Γεώργιος. Είναι ένα ήσυχο παραθαλάσσιο μέρος με ταβερνάκια στην παραλία, όπως στα νησιά και τα όμορφα παραλιακά μέρη της ελλάδας.

" Υπάρχει επίσης, η Στούπα Μεσσηνίας που έχει πολύ ωραία παραλία και συστήνεται για οικογένεις και ζευγάρια που θέλουν να περάσουν ήσυχες και αξέχαστες διακοπές. Τα δωμάτια - διαμερίσματα ειναι φθηνά και σε πολύ καλή κατάσταση καθώς είτε ειναι νέες κατασκευές, είτε ανακαινισμένα. "

Αξίζει πάντως κάποιος να επισκευθεί και τις περιοχές που είναι πάνω στο βουνό. Γενικά οι τοποθεσία ειναι πανέμορφη και ο συνδυασμός βουνό - θάλασσα ειναι μαγευτικός.

Καρδαμύλη , Άγιος Νικόλαος , Λεύκτρο

Η Καρδαμύλη διατηρεί ακόμη το προ-ομηρικό της όνομα και αναφέρεται από τον Όμηρο και τον Ηρόδοτο. Στους Ρωμαϊκούς χρόνους η πόλη "κατέβηκε" στην παραλία. Ο Φίλιππος Β΄ο Μακεδών την όρισε αυτόνομη, έως ότου ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Αύγουστος την παρεχώρησε στην Σπάρτη και έγινε επίνειό της. Στα χρόνια της τουρκοκρατίας, υπήρξε το μοναδικό μέρος που δεν ήταν κάτω από τον Τουρκικό ζυγό και το κυριότερο κέντρο του Εθνικο-απελευθερωτικού Αγώνα του 1821. Στην Ακρόπολη, 1,5 χλμ. από την θάλασσα, διακρίνονται ακόμα λείψανα αρχαίων οικοδομών και δύο λαξευμένοι τάφοι που κατά την παράδοση ανήκουν στους Διόσκουρους Κάστορα και Πολυδεύκη.

Τί έγραψε η Daily Mail για τη δυτική Μάνη

Ήμουν στη δυτική ακτή της Μάνης, το μεσαίο δάχτυλο της Πελοποννήσου, στα δύο χωριά, Στούπα και Καρδαμύλη, λιγότερο από πέντε μίλια απόσταση και τα δύο στην υπήνεμη πλευρά τα μαγευτικά βουνά του Ταΰγετου.

Η Στούπα είναι η τελειότητα που αναζητάς με ηρεμία σε έναν κόλπο με νότιο προσανατολισμό, σε μια ασφαλή, αμμώδη παραλία, όπου το μοναδικό ύψωμα είναι η περιοχή του Ταϋγετου. Περπατώντας κατά μήκος της ήσυχης αυτης περιοχής, μια σειρά ταβέρνες παρατάσσονται δίπλα στη θάλασσα και είναι μια χαρά. Ένα νεαρό ζευγάρι, χαλαρώνοντας με τον 14-μηνών γιο τους στην Καλόγρια της Στούπας στην παραλία, ήταν ευχαριστημένοι με την πρώτη επίσκεψή τους. «Είναι τόσο καλό με το μωρό όταν τρώμε έξω», είπαν, «Θα έρθουν ξανά σίγουρα».

" Τα διαμερίσματα ειναι παντοτε καθαρά και περιποιημένα και δίπλα στη θάλασσα. Οι άνθρωποι απλοί και ευγενικοί. "

πηγή: dailymail

Τί έγραψε η Guardian για τη Μάνη

Αυτά τα πανέμορφα χωριά της Μάνης είναι ευλογημένα με ωραίες αμμουδερές παραλίες και ένα καταπληκτικό ορεινό σκηνικό και παρότι έχουν πλήθος από ταβέρνες και καφέ, παραμένουν αρκετά ήσυχα.

" Αν πρέπει να διαλέξετε ενα μέρος για να κάνετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα, η Νότια πελοπόννησος πρέπει να είναι στις πρώτες επιλογές σας. "

πηγή: guardian